Temperaturile vor creste in urmatoarele doua zile, dar se mentin in limite normale pentru aceasta perioada.

Joi, in nordul si nord-estul tarii, precum si in zonele de munte, cerul va avea innorari temporare si indeosebi ziua, pe arii restranse vor fi averse. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile vor fi posibile doar izolat.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 31 de grade, iar cele minime vor avea valori cuprinse intre 6...7 grade in depresiuni si 20...21 de grade pe litoral si in Dealurile de Vest.

In Bucuresti, va fi frumoasa si temperatura va urca pana la 29 de grade in timpul zilei si 16 grade in timpul noptii, scrie gandul.info.

Vineri, vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si in primele ore ale noptii cand vor fi averse slabe si descarcari electrice, local la munte si pe arii restranse in Transilvania, Moldova, Muntenia si Dobrogea.Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 8 grade in depresiuni si 21 de grade pe litoral si in Dealurile de Vest.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.