In medie, romanii au aproximativ 4 ore de timp liber intr-o zi lucratoare si aproximativ 9 ore intr-o zi de weekend.

Aceasta este concluzia unui studiu realizat de catre SMARK Reseach cu privire la timpul liber al romanilor, preferintele si asteptarile acestora. In fiecare luna, romanii cheltuiesc in medie 350 de lei pe activitatile din timpul liber, scrie capital.ro.

Din datele stranse de Smark Research, romanii sunt mai degraba comozi, nu obisnuiesc sa isi organizeze timpul liber si au o predilectie spre activitati sedentare – 80% prefera sa isi petreaca timpul liber dintr-o zi obisnuita in casa. Situatia se inverseaza la sfarsitul saptamanii, cand 76% dintre romani prefera activitatile din afara casei.

„Acest studiu și-a propus sa creioneze o harta a modului in care romanii isi petrec timpul liber, din dorinta de a identifica cele mai exploatate, respectiv neexplorate zone de asociere si comunicare de catre branduri si de a le oferi acestora idei pentru platforme de activare eficiente”, a declarat Ioana Dogaru, consultant marketing si comunicare pentru SMARK.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.