Marti persista instabilitatea atmosferica, mai ales in regiunile de sud-est. Miercuri, in schimb, va fi o zi frumoasa de vara.

Marti, vremea va fi in general instabila in regiunile sud-estice unde, in special pe parcursul zilei, temporar innorarile se vor accentua si vor fi averse si descarcari electrice, scrie gandul.info.

Vantul va fi slab si moderat, cu intensificari locale, iar in zona montana va sufla tare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 29 de grade, iar cele minime intre 10 si 18 grade, mai scazute in depresiuni spre 6...7 grade, dar si mai ridicate pe litoral.

La Bucuresti este posibil sa ploua la pranz. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 16...18 grade.

Miercuri, Vvremea va fi in general frumoasa. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 29 de grade, iar cele minime intre 9 si 17 grade, mai scazute in depresiuni, pana la 6 grade in cele din estul Transilvaniei, dar si mai ridicate pe litoral.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.