Deputatul Mihail Boldea, acuzat de inselaciune si constituire a unui grup infractional organizat, a fost externat, luni.

Acesta fusese internat pe 21 iunie la Spitalul de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" in urma unor probleme de sanatate care au aparut in timp ce se afla in arestul Politiei.

Potrivit medicilor, in prezent starea de sanatate a lui Boldea este buna si permite regimul de detentie, scrie MEDIAFAX.

"Analizele sale sunt bune. Diagnosticul final este «stare de deshidratare cu tulburari electrolitice, insuficienta renala acuta si ulcer duodenal». In starea in care este, poate suporta regimul de detentie. De asemenea, are anexat la biletul de externare dieta pe care trebuie sa o urmeze", a declarat dr. Gabriela Popescu, medicul care l-a tratat pe Mihail Boldea cat timp acesta a fost spitalizat.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Galati, Cristina Tatulici, a declarat, luni, ca Mihail Boldea va primi in perioada de detentie regimul alimentar prescris de catre medici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.