ONG-ul APTA-TESG, nou-infiintat, va veni in sprijinul tuturor celor care sufera intr-o forma sau alta din cauza abuzurilor caselor de pariuri.

"Peste 1.500.000 de persoane participa intr-un fel sau altul la un anumit joc de noroc, fie ca se cheama casino, slot, pariuri sportive sau bingo. [...] Dintre acestia estimam un procent de 5 - 10% indivizi care sunt adictivi fata de jocurile de noroc, ajutati fiind si de o oferta impresionanta din partea pietei de profil, care nu face altceva, mai ales in vremuri de criza, decat sa intensifice dependenta", a declarat Cristian Noaghi, citat de mediafax.ro.

APTA-TESG (Asociatia pentru Prevenirea si Tratarea Adictiei - Transparenta si Egalitate de Sansa in Gambling) este o asociatie de drept privat, structurata ca un ONG, care incearca sa previna si sa reduca dependenta provocata de jocurile de noroc.

Persoanele cu probleme vor primi, gratis, suport psihologic specializat. Se estimeaza ca in momentul de fata 150.000 de romani au probleme cu jocurile de noroc.

De asemnea, APTA-TESG va oferi si reprezentare juridica pentru persoanele care se simt nedreptațite de casele de pariuri, ale caror regulamente sunt total defavorabile jucatorilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.