Multe zile de joaca sacrificate si o multime de ore de studiu. Acestea reprezinta doar o parte din sacrificiile pe care le fac copiii si tinerii romani pentru fi cei mai buni din lume in diferite domenii si pentru a face Romania cunoscuta in lume.

Locul 10: Bacau - 6 premii

Premii obtinute: o mentiune, un loc trei, doua medalii de argint, o medalie de aur si un loc trei.

Competitii: Balcaniada de Matematica, Olimpiada Internationala de Matematica, Olimpiada Internationala de Chimie „D. Mendeleev", Olimpiada Internationala de Limba, Comunicare si Literatura Romana, "Certamen Ciceronianum Horatianum" Venosa, "Certamen Ovidianum Sulmonense" Sulmona.

Institutiile de invatamant la care studiaza elevii: Colegiul National "Grrigore Moisil" din Onesti, Colegiul National Sportiv "Nadia Comaneci" din Onesti, Colegiul National "Gheorghe Vranceanu" din Bacau.

Locul 9: Galati - 6 premii

Premii obtinute: o medalie de bronz, un loc doi, o medalie de argint, trei medalii de aur;

Competitii:
Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica, Olimpiada pluridisciplinara Tuymaada, Olimpiada Internationala de Limba, Comunicare si Literatura Romana;

Institutiile de invatamant la care studiaza elevii:
Colegiul National "Vasile Alecsandri" din Galati, Liceul Teoretic "Spiru Haret" din Tecuci.

Citeste restul topului pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.