Pentru a elimina calatoriile la negru, cei din conducerea societatii vor sa introduca abonamente cu 45 la suta mai ieftine.

Pe curse foarte populare cum ar fi Bucuresti - Pitesti si Bucuresti - Brasov, calatoria frauduloasa a devenit practic lege, relateaza stirileprotv.ro.

Asa se explica si pierderile pe care le are compania de 7 ani incoace. Insumate au ajuns la 370 de milioane de euro, cat o fasie de autostrada Bucuresti-Ploiesti. Ca sa starpeasca fenomenul, sefii CFR vor sa introduca abonamente ieftine.

CFR Calatori informeaza ca, incepand de luni, 18 iunie 2012, pasagerii care vor opta pentru abonamentul lunar, valabil 5, 10 sau 15 zile intr-o luna calendaristica, vor beneficia de reduceri de pana la 45% astfel:

  • 45% pentru Abonament 15 / valabil 15 zile,
  • 35% pentru Abonament 10 / valabil 10 zile,
  • 25% pentru Abonament 5 / valabil 5 zile.
Abonamentele lunare 5, 10 si 15 zile sunt legitimatii de calatorie nominale care se emit pentru trenuri de orice rang, la clasa a 2-a, pe distanțe de pana la 1.000 km.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.