Social 17 Iunie 2012 10:15
Ne asteapta un weekend tipic de vara, cu temperaturi usor ridicate pentru mijlocul lui iunie.

Sambata, vremea va fi predominant insorita. Temperaturile vor creste, depasind valorile medii climatologice ale mijlocului lunii iunie in toata tara. Se vor inregistra 25 de grade la Suceava, 25 si in Campia de Vest, iar in Campia Romana si in Banat temperaturile vor sari de 30 de grade.

In Bucuresti, cerul va fi senin si maxima va fi de 30 de grade.

Tot soarele este cel care da nota zilei si in a doua zi de weekend. Maximele cresc depasind 30 de grade in aproape toata tara. Sub 30 de grade se vor inregistra doar in nordul Moldovei, in depresiunile transilvane si pe litoral, scrie jurnalul.ro.

La mare, vremea va fi frumoasa, apropiata de valorile termice normale. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 26 de grade, iar cele minime intre 17 si 20 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 19 si 21 de grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.