ANOFM a publicat un anunt de oferta de lucru in Danemarca, pentru un medic patolog care va castiga intre 6.000 si 7.000 de euro pe luna.

Medicul va lucra intr-o unitate speciala de diagnoza si cercetare, cu accent pe diagnostice integrate, inclusiv patologie moleculara. Echipamentul este modern, cu laboratoare avansate inclusiv cu un LDM-microscop de disectie cu laser si GA- analize genetice. Departamentul de patologie deserveste 4 spitale si ofera excelente oportunitati de cercetare.

Se cauta un medic patolog specializat in morfologie integrata, imunohisto/cytochemistry sau patologie moleculara cu experienta in domeniu. Specialistul va face parte dintr-o echipa multidisciplinara de diagnostic, cu accent pe principalele categorii de cancer: de san, de plaman, de vezica biliara, prostata, cancer colorectal, metastaze, cancer de piele etc.

Salariul de pornire in primele luni (cand se participa si la cursuri de lb.daneza) este in jur de 6000-7000 euro brut lunar; se majoreaza, in functie de calificare, experienta si functie.

Aplicatiile in limba engleza pot fi trimise pana pe 6 iulie.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.