Ministerul Educatiei scoate la concurs 42 de functii vacante de inspectora scolar general in inspectoratele judetene si al Municipiului Bucuresti.

Concursul va avea loc in perioada 20-27 august 2012, la sediul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Inscrierea la concurs va avea loc in perioada 27 iulie - 3 august 2012, la sediul inspectoratelor scolare judetene/Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti. Perioada de inscriere, metodologia de concurs, bibliografia de concurs, modelul de curriculum vitae, declaratia pe propria raspundere, fisele de evaluare a CV-ului, respectiv a interviului si sustinerii ofertei manageriale, fisa de post si lista documentelor necesare inscrierii la concurs se afiseaza la sediul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Potentialii candidati pot obtine informatii suplimentare la numarul de telefon 021/4056380, de luni pana vineri, intre orele 09.00-16.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.