Social 13 Iunie 2012 10:23
Trei persoane au fost retinute de procurorii DIICOT dupa ce au fost prinsi pe autostrada Bucuresti-Pitesti transportand in autoturismele cu care mergeau 40 de kilograme de heroina.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au destructurat un grup infractional organizat transfrontalier, specializat in traficul international de droguri de mare risc dinspre Turcia catre tari din Uniunea Europeana.

Lider al gruparii de traficanti a fost identificata Nicole Smith, cetatean austriac, in varsta de 44 de ani, sub coordonarea careia membrii gruparii au organizat procurarea unei importante cantitati de heroina din Turcia, tranzitarea teritoriului Romaniei si transportul drogurilor de mare risc pe ruta terestra catre Austria.

Nicole Smith si doi complici ai acesteia au fost prins in flagrant delict, marti, pe autostrada Bucuresti - Pitesti, in masinile cu care acestia mergeau fiind gasite 40 de kilograme de heroina.

Drogurile, in valoare de doua milioane de euro, erau ascunse in rezervoarele autovehiculelor sub forma a 84 de pachete. Procurorii DIICOT i-au retinut pe cei trei si au solicitat instantei de judecata arestarea lor preventiva pentru o perioada de 29 de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.