Social 11 Iunie 2012 12:10
Un numar de 65 de localitati din judetele Timis, Hunedoara, Caras-Severin si Arad au ramas fara energie electrica in urma futunilor din noaptea de duminica.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Enel, 65 de localitati din vestul tarii au ramas fara curent electric, echipele de interventie incercand sa restabileasca alimentarea cu energie electrica, relateaza stirileprotv.ro.

Astfel, sunt afectate 27 localitati timisene din zona Lugoj, Faget, Timisoara, Jimbolia. In judetul Hunedoara au ramas nealimentate partial patru linii electrice aeriene, cu 43 de posturi de transformare, fiind afectate 27 localitati din zona Ilia-Zam, Orastie si Tebea.

COD ROSU de inundatii in judetul Timis

Pompierii au intervenit in noaptea de duminica spre luni in localitatile timișene Fardea, Tomesti si Pietroasa, unde 27 de locuinte au fost inundate, iar 54 de persoane au fost evacuate din fata viiturii.

Mai multe localitati au ramas izolate, drumul de acces fiind blocat din cauza bolovanilor si deseurilor aduse de ape, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.