Un constantean pe numele caruia Tribunalul din Milano emisese mandat european de arestare a fost prins de politistii de la Constanta.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, din actele transmise de autoritatile judiciare italiene a rezultat ca, in perioada decembrie 2007 - aprilie 2008, Iustin (Justin) Victor Radulescu, de 55 de ani, a coordonat un grup organizat de traficanti de droguri si a supervizat si finantat importul unor mari cantitati de narcotice, cumparate din America Latina.

Radulescu a incercat sa introduca in tara peste 9 tone de cocaina, cumparata din diferite zone si transportata cu mai multe nave.Tribunalul din Milano a emis pe numele barbatului un mandat european de arestare, fiind acuzat de trafic organizat de droguri de mare risc.

El a fost prins, marti, in municipiul Constanta si a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta - Sectia Penala, care a dispus retinerea sa, relateaza stirileprotv.ro.

Barbatul si-a petrecut noaptea in Centrul de Retinere si Arest Preventiv al Inspectoratului de Politie Judetean Constanta, urmand ca in cursul zilei de miercuri sa fie prezentat la Curtea de Apel Constanta pentru confirmarea mandatelui european de arestare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.