Social 27 Mai 2012 12:07
In urma ploilor inregistrate din ultimele zile, mai multe drumuri din tara sunt inchise.

Duminica, pana la ora 20.00, circulatia va fi inchisa pe DN7, in judetul Arad, la kilometrul 563+623 de metri, in intervale de 15-20 de minute, pentru montarea unor grinzi la pasajul autostrazii Arad – Nadlac, anunta Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Alte drumuri inchise:

- in judetul Arges, DN7C (Transfagarasan) este inchis la kilometrul 64+380 metri, in dreptul lacului de acumulare Vidraru, din cauza unei surpari.

- traficul rutier pe DN61 Ghimpati – Gaesti (judetul Dambovita) este intrerupt la kilometrul 74, pe podul provizoriu din localitatea Ionesti, ca urmare a cresterii debitului raului Arges, potrivit evz.

- in judetul Caras-Severin, pana pe 31 mai, este oprita circulatia pe varianta de ocolire a municipiului Caransebes, la care se lucreaza.

- traficul rutier pe Transfagarasan este oprit pana pe 30 iunie, pe portiunea cuprinsa intre Piscu Negru (judetul Arges, km 104) si Balea-Cascada (judetul Sibiu, km 130+800 metri).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.