Ministrul Mediului il acuza pe Cosmin Petru Calin ca nu a informat conducerea ministerului cu privire la situatia din zona in ultimele zile, marcate de ploi si inundatii.

"Ministrul Mediului si Padurilor, Rovana Plumb, a luat hotararea, in aceasta dimineata, de a-l demite pe directorul Administratiei Bazinale de Apa Jiu, Cosmin Petru Calin, si a solicitat in acest sens, Administratiei Nationale Apele Romane (ANAR) sa indeplineasca formalitatile", se aata intr-un comunicat de presa dat publicitatii sambata de Ministerul Mediului si Padurilor (MMP).

10 bazine hidrogafice, sub amenintarea inundatiilor

Decizia a fost luata ca urmare a faptului ca Administratia Bazinala Jiu nu a informat conducerea ministerului si a ANAR cu privire la situatia din zona in ultimele zile, scrie MEDIAFAX.

Rovana Plumb i-a reprosat directorului demis si faptul ca nu s-a implicat suficient in eforturile de limitare a efectelor inundatiilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.