Liviu Pop, ministrul interimar al Educatiei, a decis sa majoreze cu 15% sumele platite cadrelor didactice din comisiile bacalaureatului.

Astfel, pentru fiecare lucrare corectata, un profesor va primi in plus 60 de bani, relateaza MEDIAFAX. Hotararea lui Pop este valabila si pentru plata cadrelor didactice care participa in comisiile de admitere si evaluare nationala.

"Avand in vedere decizia Guvernului de majorare a salariilor, Ministerul Educatiei a luat hotararea sa majoreze cu 15% tarifele pentru plata cadrelor didactice care participa in comisiile de admitere, evaluare nationala si bacalaureat.

Majorarea propusa este in unele cazuri chiar si peste acest procent", a declarat Liviu Pop, joi, la o intalnire informala cu liderii federatiilor sindicale din invatamant si ai organizatiilor nationale studentesti.

Pana acum, plata stabilita de minister pentru plata cadrelor didactice din comisiile examenelor nationale era aceeasi ca anul trecut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.