Presedintele l-a numit pe Daniel Funeriu in locul lui Valeriu Turcan in functia de membru in Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman (ICR).

Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale, presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, Decretul privind eliberarea lui Valeriu Turcan din functia de membru in Consiliului de conducere al Institutului Cultural Roman.

De asemenea, potrivit sursei citate, seful statului a semnat tot vineri Decretul privind numirea lui Daniel Petru Funeriu in calitatea de membru in Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman.

In septembrie 2011, presedintele Basescu l-a numit pe Valeriu Turcan in Consiliul de conducere al ICR. La acea vreme, Turcan era consilier prezidential pentru Comunicare Publica si purtatorul de cuvant al sefului statului. In februarie 2012, Valeriu Turcan a demisionat din functiile de la Cotroceni, scrie MEDIAFAX.

Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu este consilier prezidential, din februarie acest an.

Misiunea Institutului Cultural Roman (ICR), al carui presedinte este Horia-Roman Patapievici, este promovarea culturii si civilizatiei nationale in tara si in afara ei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.