Social 27 Mai 2012 12:21
OTV poate sa functioneze pana la 1 aprilie 2013, daca pana atunci instanta suprema nu se pronunta in cazul recursurilor facute de CNA.

Curtea de Apel Bucuresti a anulat, pe 23 mai, decizia Consiliului National al Audiovizualului (CNA) numarul 196 din 24 aprilie, prin care Consiliul a redus pentru a treia oara licenta televiziunii, pana la data de 29 mai 2012. De asemenea, instanta a decis si suspendarea acestei decizii a CNA pana cand se va judeca recursul.

CNA a dat primele sanctiuni din campania electorala

Decizia din 23 mai a instantei a venit dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a admis, pe 11 mai, si solicitarea OTV de suspendare a primei decizii a CNA de injumatatire a licentei televiziunii lui Dan Diaconescu, pana la data de 28 septembrie 2012, scrie MEDIAFAX.

In ambele cazuri, Rasvan Popescu, presedintele CNA, a spus ca institutia pe care o conduce va face recurs.

Pe de alta parte, inainte de decizia instantei din 23 mai, Acsis Solv IPURL, administratorul judiciar al SC Ocram Televiziune SRL, care detine licenta audiovizuala a OTV, solicitase deja CNA prelungirea licentei televiziunii, care urma sa expire pe 29 mai, dupa cum au declarat pe 18 mai, reprezentantii Consiliului.

Cererea de prelungire a licentei OTV a fost depusa la CNA pe 9 mai, de Acsis Solv IPURL, administratorul judiciar al SC Ocram Televiziune SRL, societatea aflandu-se in insolventa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.