De 40 de ani, intreaga lume sarbatoreste pe 5 iunie Ziua Mondiala a Mediului.

Aceasta este o zi in care constientizam mai mult decat oricand ca depinde de fiecare dintre noi sa pastram Pamantul o planeta vie, sa reducem poluarea, sa producem energie cu resurse regenerabile, sa pastram resursele naturale pentru ca ele reprezinta sursa vietii.

RFI Romania sarbatoreste Ziua Mondiala a Mediului impreuna cu toti copiii talentati care vor sa salveze Pamantul.

Ne dorim ca anul acesta copiii sa fie “Salvatorii Pamantului”. Cele mai inspirate idei de salvare a planetei vor fi premiate, dorind ca prin aceasta campanie sa aducem problemele de mediu in atentia generatiilor viitoare. Ii provocam pe cei mici, cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, sa realizeze un desen cu tema “Salvati Pamantul” si sa il trimita prin mail (fotografia nu trebuie sa depaseasca 300k) pe adresa concurs@rfi.ro, impreuna cu o scurta poveste a acestui desen.

Efortul celor mici nu va fi zadarnic pentru ca fiecare participant va primi automat un puzzle personalizat Ziua Mondiala a Mediului. Mai mult, fiecare idee “salvatoare” va fi postata pe site-ul www.rfi.ro impreuna cu povestea desenului.

Participantii care vor strange cele mai multe like-uri pe pagina special creata pentru ei de pe www.rfi.ro vor fi premiati zilnic cu un joc modular “Instalatie Eoliana”, joc nominalizat la Toy Fair 2011 (Nurenberg) la categoria “Jucaria Verde” a anului.

Implica-te in “Salvarea Pamantului” toata luna mai! Iar de Ziua Mondiala a Mediului, pe 5 iunie, RFI Romania va realiza o expozitie cu cele mai inspirate desene ale micilor salvatori.

Mai multe detalii pe www.rfi.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.