Ioan Folescu are o experienta in domeniul distributiei si furnizarii energiei electrice de peste 30 ani.

Directorul general al Electrica, Ioan Florescu, a demisionat din cauza neincrederii conducerii Ministerului Economiei si Mediului de Afaceri cu privire la implicarea sa politica.

"In ultimii trei ani, cand la conducerea SC Electrica SA s-a aflat Ioan Folescu, SC Electrica SA, cat si filialele de distributie si furnizare a energiei electrice din grup, au inregistrat profit evidentiindu-se in acest sens Filiala Electrica de Distributie a Energiei Electrice Muntenia Nord cu un profit de 11% pe anul 2011, unde presedinte al Consiliului de Administratie este chiar Ioan Folescu", se arata intr-un comunicat al Electrica transmis sambata, potrivit realitatea.

Conducerea interimara a societatii Electrica va fi asigurata de fostul director general al Electrica Transilvania Sud, Ioan Rosca, a declarat, ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, scrie HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.