"Exista un lucru care este foarte riscant si care se intampla in Romania de un an. Se umbla la retetele preparatelor de carne, si nu numai. Scad calitatea retetei pentru a pastra pretul constant", a declarat Sorin Minea, presedintele Romalimenta si producator de mezeluri.
Cele mai nocive mezeluri: Contin pana la 14 aditivi alimentari
Profesorul Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare, a avertizat ca aceste produse, cum sunt parizerul, crenvustii sau salamurile din categoria inferioara, contin, in proportie de 80%, grasimi, sorici si resturile de la animale, precum tendoane, urechi sau stomac, si foarte putina carne, conform realitatea.net.
Inspectorii de la Protectia Consumatorilor au verificat recent in laborator cateva tone de mezeluri, iar rezultatul a fost catastrofal: Carnea nu mai contine carne.
Citeste si Institutul de Bioresurse Alimentare: Nereguli se gasesc mai ales la mezeluri si lactate
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Românii de la Rottaprint se extind în internațional: comenzi în 14 țări, în 2023
Sursa: retail.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
GALERIE FOTO | Cum arată Hotel Cișmigiu și ce așteptări au cei care-l conduc...
Sursa: wall-street.ro
-
Secretele vedetelor de la Hollywood pentru un machiaj impecabil. Tehnici și...
Sursa: garbo.ro
-
Vista Bank finanțează un parc eolian al grupului Premer Energy
Sursa: futurebanking.ro
-
Nici nu a născut, dar și-a ales deja bona filipineză. Ana Baniciu va naște în...
Sursa: kudika.ro