"Exista un lucru care este foarte riscant si care se intampla in Romania de un an. Se umbla la retetele preparatelor de carne, si nu numai. Scad calitatea retetei pentru a pastra pretul constant", a declarat Sorin Minea, presedintele Romalimenta si producator de mezeluri.
Cele mai nocive mezeluri: Contin pana la 14 aditivi alimentari
Profesorul Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare, a avertizat ca aceste produse, cum sunt parizerul, crenvustii sau salamurile din categoria inferioara, contin, in proportie de 80%, grasimi, sorici si resturile de la animale, precum tendoane, urechi sau stomac, si foarte putina carne, conform realitatea.net.
Inspectorii de la Protectia Consumatorilor au verificat recent in laborator cateva tone de mezeluri, iar rezultatul a fost catastrofal: Carnea nu mai contine carne.
Citeste si Institutul de Bioresurse Alimentare: Nereguli se gasesc mai ales la mezeluri si lactate
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Uneori prieteniile încheiate dor mai tare decât despărțirile romantice
Sursa: garbo.ro
-
Cum arăta Denise Rifai la începutul carierei sale în televiziune. Vedeta este...
Sursa: kudika.ro