Social 14 Mai 2012 11:00
Un restaurant din apropierea Parcului Herastrau din Capitala a ars intr-un incendiu izbucnit in noaptea de duminica spre luni.

Incendiul a cuprins o suprafata de 600 de metri patrati din acoperisul restaurantului Casa di David. Interventia pompierilor fiind ingreunata de pilonii de metal care blocau accesul pe strazile din jurul localului, relateaza MEDIAFAX.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile, incendiul a fost sesizat duminica noapte, la ora 1.00. Pompierii au intevenit cu 11 autospeciale cu apa si spuma, trei echipaje de descarcerare si un echipaj de prim ajutor.

Pompierii au fost nevoiti sa taie cu flexul pilonii de metal pentru ca autospecialele sa poata ajunge la locul incendiului, a precizat Vasile Daniel.

Potrivit acestuia, pompierii sunt in continuare prezenti la locul incendiului, pentru a cauta eventuale alte focare care ar putea reaprinde flacarile. Nu s-au inregistrat victime.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.