Social 9 Mai 2012 13:15
Politia rutiera informeaza ca in cursul diminetii de miercuri au fost unele ambuteiaje, dar masurile dispuse pentru fluidizarea traficului au fost eficiente.

Probleme de trafic in Capitala au fost, miercuri, intre orele 7.00 si 9.00, pe inelul median, din cauza conditiilor meteo, coroborate cu masurile luate pentru finala Europa League, a declarat seful Directiei Rutiere, Lucian Dinita, precizand ca se asteapta sa fie ambuteiaje intre 16.00 si 19.00.

Lucian Dinita a precizat insa ca desi au fost unele probleme in trafic, masurile dispuse s-au dovedit eficiente, printre acestea fiind si cea de inchidere a scolilor in ziua finalei Ligii Europa.

Seful Directiei Rutiere a adaugat ca se asteapta sa fie ambuteiaje in Capitala intre orele 16.00 si 19.00, atunci cand oamenii se intorc de la serviciu, recomandandu-le acestora sa-si planifice din timp ruta de intoarcere catre casa, scrie MEDIAFAX.

Lucian Dinita a spus ca atat in Capitala, cat si pe autostrazi sunt 850 de politisti de la Rutiera, dintre care 50 sunt adusi din alte judete.

Citeste si:
Restrictii rutiere in Bucuresti cu ocazia finalei Europa League


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.