Zece ONG-uri au transmis o scrisoare deschisa catre premierul Victor Ponta, in care ii cer sa clarifice pozitia cabinetului sau fata Legea Educatiei.

Scrisoarea este semnata de organizatii precum Asociatia Komunitas, Fundatia Dinu Patriciu, Fundatia Noi Orizonturi, Fundatia Soros Romania etc, relateaza campusnews.ro.

Pentru a lamuri pozitia cabinetului pe care il propuneti in legatura cu acest domeniu esential pentru viitorul Romaniei, ONG-urile au solicitat guvernului Ponta sa faca precizari in mod public privind urmatoarele aspecte:

- Care este pozitia cabinetului Ponta fata de Pactul National pentru Educatie? Se asumati continutul acestuia ca linie directoare pentru dezvoltarea educatiei in Romania?

- Care este sensul concret al referirii la Codul Educatiei din programul de guvernare? Se doreste adoptarea unei noi Legi a Educatiei, cea propusa anterior Parlamentului?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.