Ioan Mang, ministrul Educatiei, a declarat luni ca nu doreste eliminarea camerelor video din salile unde se va da Bacalaureatul anul acesta.

"Sunt pentru pastrarea exigentei la examenul de bacalaureat. Nu dorim sa coboram stacheta, nu dorim sa eliminam transparenta din examenul de bacalaureat, sa eliminam camerele video. Am inteles ca au fost articole care au spus ca eu am cerut acest lucru", a mentionat Mang.

Acesta a subliniat ca scopul nu este acela de a demonstra ca absolventii sunt slab pregatiti, ci se doreste un examen corect pentru toti absolventii de liceu.

"Nu imi pot imagina cum au fost promovati 225.000 de elevi si au trecut bacalaureatul 100.000 de elevi. Nu cred ca doar camerele video au fost vinovate. Si daca teama unora este ca nu vom avea camere video, nu trebuie sa se teama de acest lucru. In schimb, va trebui sa facem un examen corect pentru toti absolventii de liceu", a mai spus Mang, citat de realitatea.net.

Ioan Mang, ministrul desemnat pentru a conduce Educatia, considera ca Daniel Funeriu, fostul ministru al Educatiei, a fost singurul vinovat pentru performanta scazuta a liceenilor la Bacalaureatul de anul trecut si de aceea l-a criticat foarte dur pe colegul sau de la Educatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.