De la data de 7 mai 2012, CFR Calatori pune in vanzare Cardul TrenPlus - un nou produs prin care pasagerii pot achizitiona bilete cu 25% reducere din tariful integral de transport.

Reducerile sunt valabile pentru biletele de clasa 1 sau clasa a 2-a, pentru calatoria pe orice relatie cu tren de orice rang.

Cardul poate fi procurat de la statiile sau agentiile de voiaj CFR, la pretul de 80 lei, de orice calator, indiferent de varsta, in baza unei cereri scrise. Acesta este nominal si netransmisibil si are o perioada de valabilitate de un an de zile.

Reducerea oferita se aplica numai la biletele achizitionate de la casele de bilete ale statiilor CF si agentiilor de voiaj CFR si nu se cumuleaza cu alte facilitati sau reduceri stabilite. Tariful de rezervare a locului, tariful suplimentul de pat / cuseta se achita integral.

Biletele de tren cu reducere, emise in baza Cardului TrenPlus, permit modificarea contractului de transport (intreruperea, amanarea, anticiparea calatoriei) ca si pentru un bilet cu tarif integral.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.