Cu o luna inaintea deschiderii, Salonul International al Cartii Bookfest anunta prezenta autorilor romani de prima marime pe agenda lansarilor de carte.

Neagu Djuvara, Mircea Cartarescu, Lucian Boia si Gabriel Liiceanu au confirmat ca se vor afla la Bookfest 2012, fiecare dintre cei patru apreciati scriitori urmand sa lanseze in cadrul targului cate un volum nou.

Anul acesta, Bookfest se va desfasura in perioada 30 mai-3 iunie, in pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5 ale Complexului Expozitional Romexpo. Bookfest 2012 se bucura de participarea Frantei ca oaspete de onoare. Printre personalitatile care vor marca prezenta franceza au fost deja confirmati scriitorul Michel Houellebecq, cunoscutul producator si moderator de emisiuni culturale Bernard Pivot, academicianul Dominique Fernandez si autorii Nedim Gürsel, Sylvie Germain, Yasmina Khadra si Yann Appery.

Cea de a VII-a editie a Salonului International al Cartii Bookfest va reuni peste 150 de expozanti, intr-un spatiu ce depaseste 4.000 mp: edituri, distribuitori de carte, tipografii si companii partenere Bookfest.

Vizitatorii Bookfest 2012 vor avea intrare libera in toate cele cinci zile ale salonului de carte, accesul facandu-se dupa urmatorul program: pe 30 mai si 31 mai (miercuri-joi), in intervalul orar 10:00- 20:00, pe 1 si 2 iunie (vineri și sambata), intre 10:00 si 22:00, iar pe 3 iunie (duminica), intre 10:00 și 20:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.