Dupa vremea calduroasa din ultima perioada, la inceputul saptamanii se anunta precipitatii mai in toate regiunile tarii.

Luni, va ajunge deasupra tarii noastre un nou val de precipitatii incepand din vestul tarii, care va afecta regiunile intracarpatice, dar in timpul noptii se vor extinde si in celelalte regiuni.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 de grade in nord-vestul tarii, la Oradea si 30 de grade in sudul extrem, la Giurgiu, scrie realitatea.net.

In Capitala, vreme frumoasa, insorita dimineata, cativa nori dupa amiaza si in jur de 29 de grade la amiaza.

Marti, precipitatiile vor fi din nou prezente in mai toate regiunile, exceptand, insa pe arii mai restranse in sud si in sud-est. Maximele scad semnificativ si se apropie de cele obisnuite pentru aceasta data, cu valori cuprinse intre 19 grade la Cluj Napoca, Miercurea Ciuc si Suceava si 26 de grade la Galati si la Tulcea.

Si in Bucuresti vor fi din cand in cand conditii de ploaie, dar va fi si soare, insa la amiaza nu vor mai fi mai mult de 25 de grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.