Social 6 Mai 2012 11:56
Ministrul propus pentru portofoliul Educatiei, Corina Dumitrescu, a declarat ca motivul pentru care nu figureaza in registrele Universitatii Stanford pentru ca purta un alt nume de familie.
“Presa a intrebat despre Corina Adriana Dumitrescu. Intr-adevar, Corina Adriana Dumitrescu nu a urmat niciun stagiu de formare profesionala la Stanford, institutul Hoover. Dar Corina Adriana Radu, caci asa ma chema, da. Presa a fost in situatia ca eu sa nu raspund, pentru ca eu nu puteam politic sa raspund. Sunt conditionata pentru ca fac parte dintr-o echipa si atunci astept ingaduinta de a contacta presa. Nu sunt suparata decat pe cei care nu ma lasa sa fiu contactata de presa”, a declarat Dumitrescu pentru gandul.info.

Privind retragerea sa din cabinetul Ponta, Corina Dumitrescu a afirmat ca nu s-a gandit la acest lucru si nici nu i s-a propus sa renunte la desemnarea pentru Ministerul Educatiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.