Programul special “Vacante la tara”, ajuns la a 19-a editie, va avea loc in perioada 6 mai - 15 iunie, fiind initiat de organizat de Asociatia Nationala de Turism Rusal, Ecologic si Cultural - ANTREC Romania.

Destinatarii programului vor fi toate categoriile de turisti, turisti care vor avea oportunitatea de a descoperi viata satului, traditiile locurilor respective, ospitalitatea specifica acestui tip de turism si nu in ultimul rand, pot servi o masa traditionala cu bucate specifice fiecarei zone pentru care vor opta.

Pachetul de cazare aferent Programul special "Vacante la tara", ofera sejururi de cinci nopti/ sase zile la:

- pensiuni de 2 margarete la pretul de 150 lei/ persoana.
- pensiuni de 3 si 4 margarete la pretul de 195 lei/ persoana.

In acest tarif sunt incluse 5 nopti cazare in camera dubla, prima noapte de cazare fiind aferenta zilei de duminica. Sejurul se va incheia in ziua de vineri. Fiecare pensiune participanta in acest program va oferi din partea casei micul dejun.

Filialele ANTREC participante, in prima faza, la acest program sunt: Arges, Alba Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Covasna, Gorj, Maramures, Neamt, Prahova, Sibiu, Suceava, Valcea.

De asemenea, informatiile cuprinzand o lista a judetelor - gazda, precum si alte filiale ANTREC ce se vor afilia pe parcurs, vor fi puse la dispozitia celor interesati, fiind permanent actualizate pe: www.antrec.ro si www.vacantelatara.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.