Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a anuntat ca in 9 mai, cand are loc Finala Ligii Europa, cursurile vor fi suspendate in toate scolile din Capitala, in urma solicitarii primarului general Sorin Oprescu.

"Conducerile unitatilor de invatamant vor lua masuri pentru recuperarea intensiva a materiei, astfel incat sa fie asigurata parcurgerea integrala a programelor scolare pana la sfarsitul anului scolar", a precizat Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti intr-un comunicat de presa.

Suspendarea cursurilor in 9 mai va fi comunicata elevilor, parintilor si profesorilor de catre conducerile scolilor, scrie MEDIAFAX.

Potrivit reprezentantilor ISMB, Primaria Capitalei a solicitat, vineri, suspendarea cursurilor in data de 9 mai, in toate unitatile de invatamant preuniversitar din Bucuresti, avand in vedere ca pe Arena Nationala va avea loc Finala Ligii Europa.

Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid si Athletic Bilbao, este programata la 9 mai, de la ora 21.45, pe Arena Nationala, fiind transmisa in direct de Pro TV. Ministerul Administratiei si Internelor estimeaza ca, pentru Finala Ligii Europa vor veni la Bucuresti aproximativ 20.000 de suporteri spanioli.

Citeste si Restrictii rutiere in Bucuresti cu ocazia finalei Europa League


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.