Incepand cu 5 mai 2012 autobuzele "Bucharest City Tour" se intorc pe strazile Capitalei, pentru a le arata turistilor latura frumoasa a orasului.

Linia Bucharest City Tour este deservita de patru autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 locuri, prevazute cu ghid audio in limbile romana si engleza.

Noutatea adusa de RATB in acest an este dotarea autobuzelor cu sistem internet wireless gratuit.

Cele patru autobuze circula pe traseul Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Sos. Kiseleff si Piata Presei.

Linia functioneaza intre orele 10.00-22.00, pe un traseu cu o lungime de 15,4 km, care are 14 statii si poate fi parcurs in aproximativ 50 minute. Tarifele de transport pentru aceasta linie, stabilite pe categorii de varsta, sunt: 25 lei/card, pentru adulti si 10 lei/card, pentru copiii cu varste intre 7 si 14 ani. Copiii cu varsta de pana la 7 ani, insotiti de adulti, vor beneficia de transport gratuit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.