Social 6 Mai 2012 15:14
Ea a spus ca a fost contactata telefonic in acest sens de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, si si-a dat acordul de principiu pentru acest lucru. "Mi-am exprimat acordul de principiu si la momentul la care vom depasi votul de incredere al Parlamentului, daca aspectele formale nu vor fi fost rezolvate de actualul ministru in functiune, imi asum eu si aceasta chestiune", a afirmat ministrul desemnat, scrie Agerpres.

[UPDATE] Corina Dumitrescu si-a dat acordul de principiu

Ea a spus ca a fost contactata telefonic in acest sens de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, si si-a dat acordul de principiu pentru acest lucru.

"Mi-am exprimat acordul de principiu si la momentul la care vom depasi votul de incredere al Parlamentului, daca aspectele formale nu vor fi fost rezolvate de actualul ministru in functiune, imi asum eu si aceasta chestiune", a afirmat ministrul desemnat, scrie Agerpres.

Sorin Oprescu a anuntat ca va cere ministrului Educatiei sa dea liber elevilor pe data de 9 mai, cand este programata sa se desfasoare finala Europa League.

“O sa vorbesc cu ministrul Educatiei sa le dea la copiii din Bucuresti o zi libera pentru ca nu vreau sa-i puna pe parinti sa-i duca la scoala. Ambasada Spaniei imi comunica faptul ca vor fi 35.000 de invitati.

Ca sa-i aduci pe toti cu coloana, cu politie e greu, cat am fi noi de bine organizati, e greu si cream o serie de nemultumiri si atunci sa stea copiii acasa o zi linistiti”, a declarat, joi, primarul general, Sorin Oprescu, citat de b365.

Citeste si: Restrictii rutiere in Bucuresti cu ocazia finalei Europa League


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.