Sunt indiscrete, dornice sa afle primele noutatile zilei. Cu toate astea, n-ar recunoaste nici in ruptul capului ca au intrecut masura. Totusi, noi le-am deconspirat secretul. UIte care sunt cele mai curioase zodii:
  • Berbec

Nativul zodiei Berbec exceleaza in domeniul comunicarii si nu se teme de provocari. Hotarat si lipsit de tact nu se sfieste sa ceara orice informatii atunci cand trebuie sa afle ceva. Pretuieste in mod deosebit admiratia celor din jur, asadar nu ar recunoaste vreodata ca a fost indiscret. Cand trebuie sa iasa basma curata pune totul pe seama curiozitatii sau a utilitatii. Fire practica, stie sa gaseasca intotdeauna scuzele potrivite.
  • Taur

Nativul din zodia Taur nu iese foarte mult in evidenta si poate parea tacut la prima vedere. Asta nu inseamna ca este strain de lucrurile care se petrec in jurul sau. Nu-i plac conflictele si cauta echilibrul, dar isi urmareste cu abilitate scopurile. Poate deveni indiscret daca sunt la mijloc propriile interese. Pretuieste viata indestulata si confortul, asadar nu va ezita sa faca apel la prefacatorie pentru a reusi.
  • Gemeni
Comunicativi si vicleni, gemenii sunt atentie la fiecare detaliu. Nu le place linistea si cauta mereu sa afle cele mai tari noutati din jur. Smulg cu usurinta informatii pretioase, deoarece stapanesc foarte bine arta de a face conversatie. Nu in ultmul rand, sunt in stare sa prinda din zbor anumite zvonuri. Sunt dinamici, descurcareti, au simtul umorului foarte bine dezvoltat si fac o impresie buna celor din jur. De cele mai multe ori, fara voia lor, se pot antrena usor in conflicte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.