Prima parte a minivacantei de 1 Mai aduce o vreme predominant de calda si "uscata", din fericire pentru cei care vor iesi la iarba verde.

Sambata, vremea va fi deosebit de calda si predominant frumoasa. Cerul va fi variabil la senin si doar izolat, dupa-amiaza, in extremitatea sudica si la munte vor fi conditii pentru ploi slabe, de scurta durata.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 30 de grade, mai scazute pe litoral, iar cele minime se vor situa, in general, intre 7 si 15 grade.

Pentru Bucuresti, temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 9...11 grade, scrie gandul.info.

Duminica, vremea se va mentine deosebit de calda si predominat frumoasa. Cerul va fi variabil la senin si cu totul izolat, dupa-amiaza, vor fi conditii pentru ploi slabe de scurta durata si descarcari electrice. Valorile termice de sambata se mentin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.