Subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat a primit, luni, titlul de cetatean de onoare al comunei unde locuieste, Sangeorgiu de Mures.

Primarul comunei Sangeorgiu de Mures, Sofalvi Szabolcs, a declarat, luni, ca subsecretarului de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat i-a fost inmanata, luni dupa-amiaza, in cadrul unei festivitati, distinctia de cetatean de onoare al comunei, care se afla in apropierea municipiului Targu Mures, unde acesta are domiciliul de zece ani.

El s-a declarat extrem de multumit si onorat ca fondatorul SMURD, Raed Arafat, a acceptat acest titlu „modest, in comparatie cu numeroasele distinctii nationale si internationale pe care le-a primit in decursul anilor", relateaza adevarul.ro.

Potrivit primarului, la primirea distinctiei, Raed Arafat a spus ca titlul primit nu este cu nimic mai prejos decat celelalte si ca il bucura, intrucat Sangeorgiu de Mures este locul unde vine intotdeauna cu placere.

Citeste si Arafat nu vrea sa intre in politica


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.