Mai multe bulevarde din centrul Capitalei vor fi blocate astazi intre 10:00 si 15:00 pentru protestul taximetristilor.

In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, in zilele de 24 si 25 aprilie 2012, in intervalul orar 10:00 – 15:00, va fi inchis traficul rutier pe bd. Libertatii intre Splaiul Independentei si bd. Natiunile Unite, pentru desfasurarea unei manifestari de protest a taximetristilor.

De asemenea, va fi inchisa circulatia rutiera pe sensul de mers catre str. Hasdeu al bd. Natiunilor Unire intre bd. Libertatii si str. Hasdeu, precum si banda I a Splaiului Independentei intre Pod Hasdeu si bd. Libertatii.

Brigada Rutiera a Capitalei solicita conducatorilor de autovehicule sa evite sa circule in zona bd. Natiunilor Unite, bd. Unirii intre Piata Regina Maria si Piata Constitutiei, Splaiul Independentei intre Piata Operei si Piata Natiunilor Unite, in intervalul orar mentionat si sa aleaga rute ocolitoare prin bd. Stirbei Voda sau prin bd. Regina Maria – bd. I.C. Bratianu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.