Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti incepe, marti seara, tratamentele impotriva capuselor in parcurile Floreasca, Bordei si Izvor.

Tratamentele vor continua joi si vineri in parcurile Carol, Cismigiu, Herastrau si Circului, scrie mediafax.ro. De marti pana vineri, tratamentele vor avea loc intre orele 21.00 si 00.00.

"Aceste tratamente vor fi reluate in dimineata zilei urmatoare doar in zonele locurilor de joaca si a spatiilor amenajate pentru caini din parcuri. Rugam vizitatorii sa fie cooperanti si sa fie atenti in privinta utilizarii acestor spatii in intervalele mentionate", a precizat municipalitatea.

[VIDEO] Amenintare "invizibila": Capusele au invadat Capitala

Primaria Capitalei anunta recent ca Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti a realizat, la inceput lunii aprilie, tratamente de prevenire a aparitiei capuselor in parcuri, o a doua etapa de tratare a zonelor verzi urmand sa aiba loc dupa imbunatatirea conditiilor meteo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.