Marti si miercuri vremea se va incalzi accentuat, astfel incat in a doua parte a intervalului, maximele vor urca pana la 28 de grade Celsius.

Marti, vremea va fi calda, iar cerul variabil, cu innorari temporare. Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local in vestul, centrul si nordul tarii si in zonele montane si pe arii restranse in rest, relateaza gandul.info.

Izolat cantitatile de apa pot depasi 15 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 25 de grade, iar cele minime intre 2 si 13 grade.

In Bucuresti, vremea va fi calda cu o posibilitate redusa de precipitatii slabe. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 9...11 grade.

Miercuri, vremea se incalzeste si mai mult dar isi mentine instabilitatea. Pe arii extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Local cantitatile de apa vor fi insemnate si izolat vor fi caderi de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 28 de grade, mai scazute in vestul extrem, iar cele minime se vor situa intre 4 si 14 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.