Peste 200 de pensionari s-au adunat din nou in fata Tribunalului Arges pentru a depune cereri de restituire retroactiva a sumelor platite pentru CAS.

Unii dintre ei au venit inca de la ora 04.00, cu patru ore si jumatate inainte de inceperea programului la registratura. Este a treia saptamana cand pensionarii stau la coada la Tribunalul Arges pentru a da statul in judecata, relateaza MEDIAFAX.

Luni, cu patru ore si jumatate inainte de inceperea programului de lucru, la ora 8.30, aproximativ 30 de pensionari erau deja la coada in fata Tribunalului Arges, unii dintre ei veniti de la 60 sau 80 de kilometri distanta.

Uniunea Nationala a Judecatorilor (UNJR) a cerut Guvernului sa ia masuri in privinta acestei situatii, deoarece este afectata activitatea obisnuita a tribunalelor, conform aceleiasi surse.

"UNJR reaminteste Guvernului Romaniei, si in special ministrului justitiei, domnul Catalin Marian Predoiu, ca este responsabil pentru asigurarea functionalitatii justitiei ca serviciu public, astfel ca este momentul sa se implice activ in vederea identificarii masurilor necesare pentru gestionarea acestei situatii", se arata in comunicatul UNJR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.