Mai este doar o saptamana pana la deschiderea oficiala a sezonului estival, care va avea loc pe 28 aprilie.

In acest context, Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Cristian Petrescu, a facut, sambata, o vizita la Mamaia si Neptun pentru a vedea daca aceste statiuni sunt pregatite sa primeasca turisti in minivacanta de 1 Mai.

"Am venit sa vad starea plajelor, sa va cat de pregatite sunt, iar din ceea ce vad aici este in regula. Este adevarat ca plajele nu sunt in ograda noastra, noi ne ocupam de promovare si am venit sa ne asiguram ca turistii vor avea parte de plaje bune si tot ce au nevoie incepand cu 1 mai. Vrem doar sa tragem semnale de alarma acolo unde e cazul si sa-i felicitam acolo unde e cazul", a afirmat Cristian Petrescu, la Mamaia, dupa ce a vizitat plaja din fata Radio Vacanta, relateaza gandul.info.

Ministrul a plecat apoi in statiunea Neptun, unde se lucreaza la inlocuirea trotuarelor si la realizarea de locuri de parcare. Ministrul a spus ca a primit asigurari ca aceasta lucrare va fi incheiata pana la 1 mai, astfel incat turistii sa poata veni in Neptun.

"Ministerul a facut tot ce tinea de el, a pus la dispozitie banii necesari, investitia este derulata de Primaria Mangalia. Seful de santier ne-a promis ca va fi gata si eu sper sa fie gata. Ne-am facut partea noastra, mai departe cum se administreaza investitia e o alta discutie. Daca nu se respecta termenul, vor exista sanctiuni, conform contractului", a afirmat Cristian Petrescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.