Traficul a fost reluat pe DN11 dupa ce a fost blocat cateva ore din cauza unui accident cu cinci raniti.

[UPDATE] Circulatia a fost deblocata

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, incepand cu ora 11.10, circulatia auto a fost reluata, pe un singur fir, alternativ in ambele sensuri, pe DN11, la kilometrul 12+300 de metri, intre localitatile Harman si Lunca Calnicului.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, Ciprian Sfreja, un tir a intrat in spatele unui microbuz care transporta 14 persoane. In urma impactului, cinci persoane care se aflau pe locurile din spate ale microbuzului au fost ranite.

"Au fost ranite cinci persoane, patru femei si un barbat. Am intervenit cu un echipaj de descarcerare, deoarece barbatul a ramas prins intre fiarele masinii, cu trei SMURD si cu trei ambulante. Dintre cei cinci raniti, o femeie, este in stare foarte grava si a fost chemat un elicopter pentru a fi transportata la spital", a spus Sfreja, citat de MEDIAFAX.

Pasagera care se afla in stare foarte grava are 23 de ani. Ea a fost preluata de un elicopter SMURD de la Targu Mures.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.