Circulatia pe drumul european E 60 in apropiere de Sighisoara a fost oprita vineri dupa ce un sofer a fost anuntat ca are o bomba in masina.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Mures, Tiberiu Comsa, barbatul in varsta de 40 de ani a oprit masina in popasul numit Glasul Padurii si a plecat de langa aceasta, relateaza hotnews.ro.

Soferul care conducea o duba la Sighisoara dinspre Targu-Mures a fost anuntat prin intermediul unui SMS ca sub capota masinii are o bomba si daca nu coboara din automobil in cinci minute, ea va exploda.

"In zona Glasul Padurii, inainte de intrarea in Sighisoara, pe E 60, a primit un SMS ca are o bomba sub capota, nu stim cine i-a expediat mesajul. La fata locului s-au deplasat doua echipaje de Politie din Sighisoara, un echipaj de pompieri si o grupa pirotehnica de la SRI. Circulatia a fost oprita pe un perimetru de 200 de metri, pe E 60, in zona respectiva", a spus Comsa pentru romanialibera.ro.

La fata locului s-au deplasat echipa antiterorista a SRI, doua masini ale Politiei Sighisoara si una de pompieri, care asigura perimetrul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.