Klaus Iohannis atentioneaza ca asta nu va insemna neaparat ca se rezolva problema capuselor cu care se confrunta orasul sau.

"Se vor relua si anul acesta, insa, din pacate, capusele nu vor disparea. Vom tine vegetatia mai scurta si vom face interventii atat cat se poate face. Dar, in continuare, recomandarea mea pentru sibieni este sa iasa in parc si in zone verzi imbracati adecvat, cu incaltari inchise, pantaloni lungi", a declarat Iohannis.

Atentie la capuse! Problema se agraveaza la Bucuresti si Sibiu

Primarul a subliniat ca in afara orasului exista suprafete intinse de care nu se ocupa nimeni si oricum capusele vor fi aduse de animale. Prin urmare cea mai simpla metoda preventiva este imbracamintea adecvata, relateaza realitatea.net.

In Bucuresti se fac presiuni asupra primarului Oprescu din partea reprezentantilor PDL sa ia atitudine si sa dispuna rezolvarea problemei capuselor, democrat-liberalii sustinand ca aceasta ameninta sa se transforme in isterie.

"Desi exista din ce in ce mai multe informatii referitoare la inmultirea numarului de capuse din Bucuresti si a pericolului pentru sanatatea locuitorilor, Primarul General al Capitalei nu face nimic pentru evitarea producerii de tragedii umane. In raspunsul oferit presei dupa ce a fost semnalata problema capuselor, institutia condusa de Sorin Oprescu neaga, in stilul deja caracteristic, existenta problemei", precizeaza PDL Bucuresti.

[VIDEO] Amenintare "invizibila": Capusele au invadat Capitala


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.