Un numar de 56 de perchezitii au loc, joi dimineata, in judetele Arges si Valcea, fiind vizate persoane suspectate de furt de produse petroliere.

In total sunt vizate 153 de persoane, intre suspecti fiind si cinci subofiteri de la posturile de politie rurala, relateaza MEDIAFAX.

Potrivit anchetatorilor, persoanele vizate sustrageau produse petroliere din conducte din judetele Arges si Valcea, iar politistii ii lasau sa fure, primind in schimb bani.

"Intre suspecti sunt si cinci agenti de politie de la IPJ Arges, acuzati de fapte de coruptie. In urma anchetei s-a stabilit ca in perioada august 2011- aprilie 2012 membrii grupului au sustras din conductele magistrale ale OMV Petrom din Merisani si Draganu importante cantitati de produse petroliere pe care le-au valorificat in judetele Arges, Valcea si Dambovita. Prejudiciul este de un milion de lei", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arges.

Prejudiciul in acest caz este estimat la un milion de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.