Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca mai multe drumuri din tara sunt afectate de alunecarile de teren.

In urma precipitatiilor din ultima perioada si ca urmare a fenomenului de inghet-dezghet, s-au produs si alte alunecari de teren care au afectat traficul rutier.

Judetul Caras-Severin

Din cauza unei alunecari de teren a fost inchisa varianta de ocolire Domasnea. Autovehiculele circula pe DN6, pe vechea ruta.

Judetul Sibiu

Pe DN7C-Transfagarasan, in apropiere de Balea-Cascada (km 130+800 metri), mai mule pietre si stanci s-au desprins de pe versant, iar circulatia pe tronsonul Balea Cascada – Cartisoara a fost intrerupta in cateva randuri.

Lucratorii de la drumuri au reusit sa creeze un culoar ingust care a permis turistilor aflati in minivacanta de Pasti la Balea-Lac sau Balea-Cascada sa plece catre casa. Avand in vedere ca acel culoar poate fi acoperit in orice moment de grohotis, politistii si lucratorii de la drumuri nu permit accesul catre Balea-Cascada, cu exceptia cazurilor de urgenta.

Judetul Suceava

Pe DN17A, doua poduri situate pe tronsonul Paltinu – Vatra Moldovitei – Ciumarna au fost afectate de cresterea debitului raurilor pe care le traverseaza. A fost restrictionata circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone. Ruta ocolitoare pentru traficul greu catre vama Siret este DN17 Campulung Moldovenesc – Suceava, DN2 Suceava – Siret.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.