O jurnalista din Bucuresti a depus o plangere la Politie in care l-a acuzat pe Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al institutiei, de hartuire.

Jurnalista pretinde ca Ciocan i-a facut avansuri si i-a trimis sms-uri cu "continut nepotrivit", scrie hotnews.ro. Miercuri dimineata, postul de televiziune B1 TV a anuntat ca ministrul de Interne Gabriel Berca ar fi dat un ordin de suspendare din functie a lui Ciocan.

Politia Romana a anuntat la putin timp ca zvonurile sunt false.

"Comisarul-sef de politie Christian Ciocan este seful Biroului Informarea Presei din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si purtatorul de cuvant al acestei institutii. Ofiterul nu a fost vreodata si nu este suspendat din functia publica pe care o detine", se arata in comunicatul remis miercuri de IGPR.

Christian Ciocan respinge vehement aceste acuzatii si pretinde ca el este de fapt cel hartuit.

Eu sunt cel hartuit, dar nu comentez asa ceva. Intrebati-i, va rog, pe cei care spun asa ceva! Eu pot sa spun doar ca de Paste m-am spovedit, m-am impartasit, am facut turul bisericilor. Iar Bunul Dumnezeu va avea grija de fiecare dintre noi", a declarat comisarul-sef, citat de adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.