Mai multe alunecari de teren au avut loc in ultimele zile in comuna buzoiana Berca din cauza ploilor.

Circulatia pe un drum judetean care face legatura cu o manastire din judet a ajuns sa se desfasoare pe un singur sens de mers din cauza unui crater format in sosea.

"Situatia este sub control, se circula pe un singur fir. Ne-am consultat cu specialistii de la Consiliul Judetean si de la ISU si am luat masurile de protejare a circulatiei pietonale si a autovehiculelor. Asteptam comisie de la Drumuri Judetene astazi (n.r. - marti) si vom trece imediat la treaba. Sunt si niste podete pe raul Saratel afectate, dar nu este cazul de oameni izolati si avem grija ca oamenii sa aiba acces la caile de comunicatie fara probleme", a declarat primarul comunei Berca.

De asemenea, in comuna buzoiana Topliceni, o viitura formata pe dealurile din zona a afectat mai multe drumuri comunale pentru repararea carora autoritatile locale nu au fonduri, scrie realitatea.net.

In continuare, specialistii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Buzau monitorizeaza punctele critice din judet in care se pot produce noi alunecari de teren.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.