Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier a fost intrereupt timp de o ora pe DN1, in judetul Prahova.

[UPDATE 13:30 ] Circulatia pe DN1 a fost reluata

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora (13:30) nu se mai semnaleza drumuri nationale cu circulatia intrerupta din cauza unor accidente. Traficul rutier este foarte intens pe DN1, pe Valea Prahovei, intre Sinaia si Comarnic si la Busteni, desfasurandu-se in coloana, pe sensul catre capitala, iar partea carosabila este umeda.

Circulatia a fost blocata intre localitatile Comarnic si Sinaia, in zona Posada (kilometrul 114+500 metri), din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme. Doua persoane au fost ranite usor.

Pe acelasi drum, la kilometrul 117+200 metri, a avut loc un alt accindent, in care au fost implicate trei autoturisme. Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Politia rutiera recomanda utilizarea urmatoarei rute ocolitoare: DN1A Ploiesti – Valenii de Munte – Cheia – Sacele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.