Un barbat a reusit sa se urce o macara de langa Teatrul National si a amenintat ca se va arunca. Protestatarul a coborat dupa cateva ore.

[UPDATE, 17:15] Barbatul s-a hotarat sa coboare

In jurul orei 17, barbatul care protesta a fost convins sa coboare de pe macara gratie eforturilor tatalui unui bun prieten al sau, scrie evz.ro.

Un tanar, student la Arhitectura, dupa cate se pare, a urcat pe o macara care lucreza la modernizarea Teatrului National din Capitala si s-a dezbracat in semn de protest, relateaza gandul.info.

El a urcat in jurul orei 14:30 chiar in varful macaralei si a arborat un banner mare pe care scrie "Inapoi la origini. Stop masinilor. Liber pentru natura, copii, animale". Tanarul, care si-a ales o forma de protest inedita, ameninta ca se va arunca.

"Cu putin timp in urma, prin dispeceratul 112 s-a primit o sesizare cu privire la un barbat care protesteaza gol pe o macara din incinta Teatrului National. La fata locului s-au prezentat politistii Sectiei 1 de Politie, ambulante si reprezentanti ISU Bucuresti, dar si un negociator al Politiei Capitalei care va discuta cu barbatul", a declarat Alexandru Niculae, purtator de cuvant al Politiei Capitalei, pentru adevarul.ro.

Paralel, Politia face investigatii pentru a se stabili cum barbatul a ajuns pe santierul Teatrului National din Capitala, la care se fac lucrari de reabilitare si renovare. Autoritatile incearca sa-l convinga pe protestatar sa renunte la a manifesta, mai ales ca el se penduleaza dintr-o parte in alta, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.